Spirer - Forår
Kære alle. Solen er på vej frem, bådene er ved at blive klargjort, og vi skal snart på vandet igen

Logo Holbæk BådelaugMeget har været anderledes det sidste år, men vores bådelaug består. Jeg ser frem til en god sæson med masser af gode timer på havnen og på vandet.

Aktiviteter på pladsen

I dette forår vil der foregå en del enntreprenørarbejde på og omkring vores landplads. Der skal graves dræn ned, og Ny Hage skal åbnes for offentligheden.
Thomsens Jernhandel skal også omdannes til vores nye landplads. Det vil betyde ændringer i trafikken på og omkring havnen. Der sker noget løbende, så følg med på havnen og på vores hjemmeside.
Vi har startet genforhandling af vores kontrakt med kommunen – vi håber, at det kommer på plads denne sommer.

Hvad kan vi nu – corona?

Selv om det lysner, så tager vi ingen chancer. Vores generalforsamling er aflyst, og vi aflyser den obligatoriske arbejdspligt igen i år. Der bliver mulighed for at deltage i forskellige opgaver i løbet af året, og vi arrangerer en frivillig arbejdslørdag først i oktober. Vi har brug for hinandens hjælp, så meld jer gerne til opgaver.
Vores arrangementer i klubhuset vil vi afvikle i den grad, det er forsvarligt.

Standerhalingen lørdag den 24. april regner vi med bliver afviklet udendørs. Om vi kan mødes til god mad indenfor er mere usikkert. Men vores klubhusudvalg har meddelt, at de er parate til at holde et så godt arrangement som muligt.
Der kommer opslag på havnen og på hjemmesiden.

Søsætning lørdag den 17. april

Vognmanden hjælper os i vandet den 17. april. Der kommer opslag på havnen. Skriv dig på, så det kan koordineres.

Rigtig god sæson til jer alle – vi ses på havnen

Hilsen Per Frederiksen – formand