Marsmanden

Det er forår

Logo Holbæk Bådelaug - et anker, vand og to træerDet har ikke rigtigt været vinter, men nu er dagene længere end natten, og vi skal i gang med det, vi holder rigtigt meget af; at komme på havnen og på vandet.

Tak for en god generalforsamling

Og tak for genvalget og jeres tillid. Jeg glæder mig til at være formand for Holbæk Bådelaug i de kommende år, hvor vi blandt meget andet skal sikre os en plads på havnen langt ude i fremtiden. Uanset hvad, så vil vi fortsætte med at holde vores havn i flot stand – der er masser af gode opgaver, som vi skal udføre sammen. Der er forslag om et gelænder på nordbroen, vi skal have malet de nye hytter, og vi skal klippe og beskære beplantningen omkring vores havn.

Velkommen til det nye klubhusudvalg

Som I kan læse andetsteds i Maagen, så har vi fået et helt nyt klubhusudvalg. Vi og de har holdt de første møder, og vi oplever et smittende engagement og stor lyst til at komme i gang. Tag rigtigt godt imod dem.

Tiderne skifter

Imens jeg skriver disse linjer, er der meget, der er lukket ned i Danmark på grund af coronavirus.
Hvad det betyder for vores bådelaug er endnu ukendt. Det kan ske, at vi må aflyse planlagte arrangementer, og at vi må begrænse, hvordan vi mødes. Vi vil fra bestyrelsen informere jer alle, så godt vi kan. Lad os passe på hinanden og få det bedste ud af det – der er stadig masser af frisk luft på og ved vandet, som vi kan nyde godt af.

Arbejdslørdag den 2. maj

Vi mødes klokken 8.00 til fælles morgenmad, og så bestiller vi noget til klokken 13.00, hvor det nye klubhusudvalg vil byde på et fælles traktement. Der kommer opslag i klubhuset med tilmelding en uge før – HUSK at skrive dig på, hvis du ønsker forplejning.

Og husk: Hvis du har bådplads, så har du arbejdspligt

Søsætning af både

Lørdag den 18. april vil Thomas, vognmanden, søsætte vores både. Der kommer et opslag i ’Vindstyrke 11’ i værkstedet en lille uges tid inden. Skriv dig på her, hvis din båd skal i vandet denne dag.

Vi ses snart på havnen igen – De bedste forårshilsener

Per Fredriksen – formand