Arbejdslørdag Maj 2019 Holbæk Bådelaug. Foto - Dennis.
Vores fiskehytter er mere end 30 år gamle, og de har gjort det godt

Logo Holbæk Bådelaug - et anker, vand og to træerMen selv om vi har malet dem og skiftet tag på de fleste af dem, så er der en del råddent træværk i yderklædningen, og dørene er ved at falde fra hinanden på flere af dem. Det kræver en del renovering.
Vi har drøftet det i bestyrelsen, og da vi har fået et godt tilbud fra EUC (Teknisk skole) på nogle nye hytter, så har vi besluttet at udskifte dem i løbet af de kommende år.
De nye hytter bliver med tagpaptag, plankegulv og mulighed for montering af lamper på gavlene, så vi kan få godt arbejdslys i de mørke måneder.
De koster os kun materialeprisen, som er på 12.500 kr. pr. hytte. De vil tjene sig hjem igen via udlejningen på ca. 10 år. Vi skal selv forvente lidt ekstra arbejde med maling, døre og montering. De to første hytter er klar til december.

Vi får brug for din hjælp

Når vi skal flytte de gamle hytter og opstille de nye, har vi brug for et hold, der kan hjælpe. Vi skal også finde plads til medlemmernes grej, imens vi arbejder.
Vi vil i bestyrelsen kalde til et fællesmøde for de medlemmer, der vil være med til opgaven. Her vil vi planlægge arbejdet sammen.
Der vil selvfølgelig også blive tid til, at vi hygger os sammen med lidt god mad og drikke under arbejdet.

Med venlig hilsen

Kaptajn HaddockPer Frederiksen – formand