Godt nytår - Holbæk bådelaug

Kære alle

Logo Holbæk Bådelaug - et anker, vand og to træer

Logo Holbæk Bådelaug – et anker, vand og to træer

Godt nytår og tak for en god sæson 2018. Og tak til jer alle for jeres indsats med at vedligeholde og passe på vores fine, lille havn. Solen er langsomt ved at vende tilbage, og foråret kommer, før vi tror det.

Nye vinduer i klubhuset

Bestyrelsen besluttede i efteråret at få et tømrerfirma til at udskifte vores gamle vinduer i klubhuset til nye, tætte vinduer med energiglas. Det løb op i omkring 60.000 kr. for arbejdet, som vi mener er givet godt ud. Vi forventer at kunne mærke det på varmeregningen – og så er det jo rart at kunne åbne et vindue, uden at risikere, at det falder ud. Med de nye vinduer er vores klubhus nu i rigtig god stand.

Har du en bådplads i havnen ?

Der har, et par gange i løbet af sommeren, været tvivl om, hvornår medlemmer havde en låneplads på land eller i vandet. Jeg vil derfor gerne opridse vilkårene.

  • Du har kun en plads, når du har en skriftlig aftale om det, og når du har betalt for den
  • Låneplads i vandet giver ikke landplads
  • Du har KUN landplads, når du har en fast plads
  • Der kan undtagelsesvis aftales landpladser om sommeren til f.eks. trailerbåde eller joller
  • Det er kun bestyrelsen/pladsmanden, der kan fordele pladser – aldrig medlemmer til medlemmerFristen for ansøgninger udløb den 1. januar i år. Vi vil, hurtigst muligt, fordele eventuelt ledige pladser til ansøgerne. Alle får skriftlig besked.

Generalforsamling 2018

Søndag den 4. februar mødes vi til generalforsamling i klubhuset kl. 10.00. Bestyrelsen har et forslag om at skifte tagene på flere af vores bygninger.
De nærmer sig 35 år efterhånden.
Har du forslag, der skal behandles til generalforsamlingen, så skal de være bestyrelsen i hænde senest 10 dage før generalforsamlingen.

Indkaldelse til generalforsamling i Holbæk Bådelaug

Søndag den 4. februar 2018 kl. 10.00 i klubhuset.
Se dagsorden andetsteds i Maagen – Vel mødt

Bådelaugets fremtid

Vi har fået et nyt byråd, en ny borgmester og mange nye udvalg. I begyndelsen af det kommende år vil vi i bestyrelsen gå i gang med at forhandle om en langvarig aftale for bådelauget.
Vores nuværende aftale rækker til udgangen af 2020, hvorefter den kan opsiges med et års varsel. Det er ikke stabilt nok.

Jeg oplevede vores gamle byråd som meget positive overfor Holbæk Bådelaug, og jeg ved, at vores nye borgmester er glad for vores havn. Så vi vil gå i dialog med dem hurtigst muligt og forhåbentlig få en aftale hjem i 2018 – en aftale der sandsynligvis omfatter alle foreningerne på havnen. Vi har tænkt os at være her mange år endnu. Og det er vigtigt, at vi selv har og tager ansvaret for vores havn.

De bedste hilsener til jer alle

Kaptajn HaddockPer Frederiksen – formand